2012. január 26., csütörtök

Új! ___ GATTA mintás, üvegszálas harisnya fekete 3 - Jelenlegi ára: 590 Ft !

Eladó a képeken látható, teljesen új, ki sem bontott GATTA mintás, üvegszálas fekete harisnyanadrág. Igyekeztem minden lényeges infót lefényképezni a csomagolásról, de ha további kérdésed lenne, akkor kérlek írj! Eredeti ára 1090, - volt, de már 690-ért odaadom.
Mivel utolsó darabról van szó, aminek az elejére tollal rá van írva az ára (ajándéknak így nem túl jó, de saját részre tökéletes), ezért ezt már 590-ért odaadom.
Minden licit tárgya egyetlen harisnya, így amennyiben többet is találsz a képen, akkor azokat külön-külön tudod megvásárolni. Nyertes licit után jelezd, ha mindkettőre szükséged lenne!
Töltök fel több harisnyát saját ruhatárból, ám ezek mind újak (ha 1-2 darab nem, azt külön jelzem), mert van néhány mániám (cipő, harisnya, táska - csupa olyan, ami minden nő számára fontos), amik esetében nem tudok ellenállni a vásárlásnak... : ) Ezekből természetesen jócskán túl is készletezem magam, így a szülés utáni alakváltozás hatására a felhalmozott darabok számomra használhatatlanná váltak. : (((
Nézz szét közöttük! Több darab vásárlása esetén jelentősen spórolhatsz a postaköltségen!
(Sima, vagy elsőbbségi levélként csak a vevő felelősségére postázom! )
Ha van időd, nézd meg a többi aukciómat is, mert éppen rendet rakok a szekrényeinkben (a gyerekek nálunk is nőnek : ) és két szülés után nekem is változtak a méreteim), így hátha rábukkansz Te is valami szépre!
Kérdezz bátran, alkuképes vagyok!
Jó licitálást!


Jelenlegi ára: 590 Ft

Az aukció vége: 2012-01-24 21:46
. Új! ___ GATTA mintás, üvegszálas harisnya fekete 3 - Jelenlegi ára: 590 Ft

Fontos