2012. január 24., kedd

Fényszóró izzó Xenon 9004 HB1 12V 55W 1pár + LED - Jelenlegi ára: 950 Ft -

Fényszóró izzó
Xenon 9004 HB1 12V 55W
1pár
Minden kedves vásárlónk 1pár kék színű R501 W5W LED helyzetjelző izzót kap ajándékba XENON fényszóró izzók vásárlása esetén. Kérjük, email-ben jelezzék, ha fehér színű LED izzókat szeretnének!
Szinte minden termékünket azonnal raktárról tudjuk küldeni Önöknek. Készlethiány adódhat. Kérjük, vásárlás előtt érdeklődjenek!!!
XENON FÉNYSZÓRÓ IZZÓK
A SZETT A KÖVETKEZŐKET TARTALMAZZA:
 
*2db 9004 HB1-es foglalatú Szuper Fehér Xenon Izzó
TERMÉKLEÍRÁS:
A Szuper Fehér Xenon fényszóró izzók nagyszerű nappali világosságnak megfelelő fehér fényt biztosítanak egy kevés kék árnyalattal, amely modern kinézetet ad az Ön autójának.
Ez egy pár Szuper Fehér Xenon fényszóró izzó.
A kék szűrő csökkenti a fényszórók által kibocsátott sárga fény mennyiségét, ezáltal 30 %-kal több használható fény keletkezik az úton. A Xenon gáz lehetővé teszi, hogy az izzó jelentősen fényesebben égjen, mint egy normál halogén gázzal töltött izzó. Mivel az energiafelhasználás ugyanannyi max. 12V 55W, ezért nem szükséges semmilyen vezetékváltoztatás.
Az izzó üvege Quartz üveg, amely sokkal tartósabb, mint a szabványos izzó üvege.
A kibocsátott 4500 Kelvines színhőmérséklet egy pompás fehér fényt ad az izzóknak az optimális látási viszonyok biztosítása és a nagyszerű kinézet érdekében.
12V 60/55W teljesítményű izzók, mely tökéletesen helyettesítik a szabványos izzókat, így a járművek átalakítása nem szükséges.
 
GARANCIA:
6 HÓNAPON belül a termék meghibásodása esetén a hibás terméket új termékre cseréljük. Ez esetben a szállítási díjat nem térítjük meg.
Gyakori kérdések:
Mik azok a Xenon tartalék/csereizzók?
Ezek Xenon gázzal töltött izzók, amelyek extra fényerőt biztosítanak. A kék bevonat az izzókon elveszi a sárga hatást, ezzel egy élesebb fehér fényt ad.
Az izzók alapvetően 55W-osak.
Könnyű ezeket a helyükre tenni/behelyezni?
Igen, ezek a közvetlen helyettesítői az Ön által jelenleg használt izzóknak. Semmilyen extra átalakítás nem szükséges az izzók behelyezéséhez.
Használhatom-e ezekez az izzókat plasztik burkolatnál?
Igen, mivel az energiafelhasználásuk annyi, mint a hagyományos izzókénak, így nem forrósodnak jobban fel. UV védettek, agy alkalmasak műanyag lencsékkel történő használatra.
 
FIZETÉSI FELTÉTELEK:
*Csak banki átutalást és Paypal-on keresztüli fizetést fogadunk el.
*A terméket csak akkor szállítjuk, ha annak teljes összegét megkaptuk, beleértve a szállítási költséget is.
*Ha több tételre licitál, akkor árengedményt adunk a szállítás költségéből.   Kérem, küldjön egy email-t, mielőtt átutalná a pénzösszeget.
*KÉRJÜK, NE LICITÁLJON VAGY VÁSÁROLJON TŐLÜNK, HA NEM ÉRT EGYET A FIZETÉSI FELTÉTELEKKEL!
 
SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK:
*Fizetést követően minden rendelés 1 napon belül feldolgozunk (kivéve ünnepnapok és hétvége). A rendelés feldolgozását követően a szállítás megerősítéséről email-ben értesítjük a vásárlót. Termékeket csak hétfőtől-péntekig postázunk a budapesti raktárházunkból.
*Termékek küldése Magyarországról DPD futárszolgálattal, illetve a Magyar Postán keresztül történik az ország bármely területére és külföldre. Normális körülmények között a legtöbb országba 1-7 napon belül megérkezik a rendelt termék. A szállítási idő a célországtól és egyéb tényezőktől is függ. Ez akár 20 munkanapot is jelenthet.
*KÉRJÜK, NE LICITÁLJON VAGY VÁSÁROLJON TŐLÜNK, HA NEM ÉRT EGYET A SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEKKEL!
 
VISSZAVÉTEL FELTÉTELEI:
*Minden általunk eladott termék vadonatúj. Ha Ön rossz vagy hibás terméket kap, kérjük, értesítsen erről bennünket a termék kézhezvételétől számított 3 napon belül.
*Ha Ön nincs tökéletesen megelégedve a termékkel, a termék kézhezvételétől számított 7 napon belül visszaküldheti a terméket.
*Bontatlan, eredeti csomagolásban lévő termék visszaküldésekor visszafizetjük a termék teljes vételárát (kivéve a szállítási költséget). A vásárlónak kell gondoskodnia a szállítási és kezelési költségekről a termék visszaküldésekor. Miután megkaptuk a terméket és megbizonyosodtunk róla, hogy a termék bontatlan eredeti csomagolásban van, visszafizetjük a vételárat, azon a módon, ahogy mi a vásárlótól a pénzt kaptuk (banki átutalás vagy Paypal).
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szállítási díjat semmilyen körülmények között sem tudjuk visszatéríteni!
* KÉRJÜK, NE LICITÁLJON VAGY VÁSÁROLJON TŐLÜNK, HA NEM ÉRT EGYET AZ ÁRU VISSZAVÉTELÉNEK FELTÉTELEIVEL!
 
KAPCSOLAT:
*Minden email-re 1 munkanapon belül válaszolunk. Ha esetleg nem kapná meg a válaszunkat, kérjük, legyen szíves ismét elküldeni levelét.
*Ha kérdése van a termékeinkkel vagy az üzletpolitikánkkal kapcsolatban, kérjük, hogy küldjön email-t mielőtt licitálna!
 
Felhívjuk figyelmüket, hogy csak a futárral történő szállítás idejét tudjuk előre megadni.
Ha délelőtt 12 óráig beérkezik a rendelés, akkor azt a futár még aznap felveszi és általában másnap kiszállítja (legrosszabb esetben 2 nap).
Postai csomagként küldött termékeknél ez a határidő bizonytalan (2-7 munkanapon belül postázzuk, de garantálni nem tudjuk, hogy mikor érkezik meg a termék. Ez akár 21 nap is lehet).


Jelenlegi ára: 950 Ft

Az aukció vége: 2012-01-23 09:43
. Fényszóró izzó Xenon 9004 HB1 12V 55W 1pár + LED - Jelenlegi ára: 950 Ft

Fontos