2012. január 24., kedd

Női kenguruzsebes pulóver .

Suzuki Swift 05- szűrő szett olaj Castrol 5W40 - Jelenlegi ára: 9 792 Ft

 
 
FONTOS!!! Kérek mindenkit, hogy MINDENT olvasson el alaposan amit itt lejjebb leírtam!!! A legtöbb lehetséges kérdésre megtalálhatók itt a válaszok.
 
Személyes átvétel és postázási díjak a "Szállítási és garanciális feltételek" fülön vagy a "Szállítás és fizetés" ablakban leírtak szerint.
 
Kizárólag új, gyári eredeti vagy jó minőségű utángyártott termékeket árulunk. A hirdetett áru nem használt, nem bontott, nem selejtes, nem másodosztályú.
 
Több darab vagy több különböző termék vásárlása esetén a postadíjat mindig az összsúly alapján kell fizetni, ebben az esetben a pontos postaköltséget mindig kiszámoljuk vásárlás után.
 
Azonnali átvétel nem biztos hogy lehetséges (különösen hétvégén), ha még a vásárlás napján szeretnéd átvenni, kérlek, előtte mindenképp kérdezz üzenetben!
 
A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.
 
Olaj + szűrőkészlet  
 
Felhasználható az alábbi autótípusokhoz:
 
Suzuki Swift benzines 2005-től
 
A szett tartalma:
 
- 1 db olajszűrő
- 1 db levegőszűrő
- 4 liter Castrol Magnatec 5W-40 olaj (a Suzuki gyárilag 5W-40-es olajat ír elő ehhez a típushoz, gyengébb minőségű olaj használata nem tesz jót a motornak)
 
 
A szett másfajta olajjal is kapható, az alkotóelemek igény esetén külön is megvásárolhatóak
 
Lehetőség van olyan Suzuki és Maruti alkatrészek beszerzésére is amik nincsenek feltöltve, üzenetben tudok az ilyen jellegű kérdésekre válaszolni és igény esetén feltöltöm a kért terméket (amennyiben be tudom szerezni).
 


Jelenlegi ára: 9 792 Ft

Az aukció vége: 2012-01-23 09:13
. Suzuki Swift 05- szűrő szett olaj Castrol 5W40 - Jelenlegi ára: 9 792 Ft

Fontos